Dakota Fanning Hungary
Elsőszámú magyar rajongói oldal
d-fanning.hu
Ki Dakota Fanning?
Hannah Dakota Fanning amerikai színésznő. Karrierjét gyerekként kezdte. Első komolyabb filmes szerepe 2001-ben a Nevem Sam című filmben volt, amelyben Sean Penn-nel játszott együtt. A filmért a Screen Actors Guild-díjra jelölték, amit meg is nyert, ezzel hét évesen ő volt az eddigi legfiatalabb, aki hazavihette a díjat. Ezután több filmszerepre is felkérték. Miután kinőtte a gyerekszinész skatulyát, Dakota olyan filmekben szerepelt mint a Now is Good, The Motel Life és az Effie Gray. Kit Harington oldalán játszott a Brimstone cimű filmben 2017-ben. 2018-ban pedig a The Alienist cimű sorozatban szerepel Daniel Brühl és Luke Evans oldalán, valamint feltűnik még Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway oldalán az Ocean's Eight cimű filmben. 2019-ben a Quention Tarantino által rendezett Once Upon A Time in Hollywood cimű filmben lesz látható Margot Robbie, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt mellett.

Az oldal szerkesztője Lina. Azért nyitottam meg Dakotáról a rajongói oldalamat, mert nagyon szeretem azt ahogyan alakit a filmekben. Az oldal kinézetét és kódolását saját magam készitem a következő szerkesztők oldalain található leirásokkal: BrielleNikkiiGergőEfruse & Linda.  Források amelyek szerepet játszottak az oldal szövegi és képi tartalmának létrejöttében:

Mafab.hu Mozicsillag.me Dakota-Fanning.org
Wikia Filmezz.eu D-Fanning.net
Port.hu SorozatBarát.Online JustJared
Google Imdb.com PicturePub

 

Jogi nyilatkozat

 

Az oldal nem áll kapcsolatban sem Dakota Fanningel, sem hozzátartozóival, barátaival. Ez csak egy egyszerű rajongói oldal, amely igyekszik a legfrissebb híreket és képeket összegyűjteni az amerikai színésznőről. Minden szöveges tartalom saját írású, fordítású. Jogtalan másolása következményeket vonhat maga után. A képes és mozgóképes anyagokért nem vállalunk felelősséget.

 

Eddigi kinézetek

Itt az oldalon eddig szerepelt kinézeteket tekintheted meg, a legújabbak mindig legalul vannak. Az első képen az oldal kinézetét láthatod, mellette a galéra kinézetét.

#1:  ELLE  (2018. június 16. – 2018. október 16.)
Fejlécalap, css kód és galéria kinézet: Efruse

 

#2:  C Magazine  (2018. október 16. – 2019. március 03.)
Fejlécalap: Lina, Css kód és galéria kinézet: Efruse

 

#3:  Vogue (2019. március 03. – 2019. június 19.)
Oldal és galéria kinézet: Ninaa

 

#4:  Shape  (2019. június 19. – )
Fejlécalap: Brielle, Wp alapsablon: Linda, Galéria alasablon: Umitohoshi