Divatkampányok

Dakotát eddig több divatkampányhoz is felkérték hirek divatházak és tervezők. Ezért igyekezett mindig azoktól választani, akiknek a tervezéseit képviselte és hirdette.

Marc Jacobs

2007-ben Marc Jacobs tavaszi/nyári kollekciójának arca volt. 2011-ben pedig a Marc Jacobs által tervezett Oh Lola! parfümöt népszerűsitette.

 

J. Estina

2013-ban testvérével, Elle Fanningel közösen adták arcukat J. Estina új tavaszi/nyári és őszi/téli táska kollekciójához, amely igen nagy sikert aratott. A kampány neve a Brilliant Princess volt, amely nem is csoda, elnézve a jól sikerült fotósorozatot. 

 

UNIQLO

2014-ben az UNIQLO kampányában vett részt, amelyben a tavaszi kollekciót reklámozta.

 

AGL – Attilio Giusti Leombruni

Többször is részt vett Attilio Giusti Leombruni cipőinek kampányában. Pontosabban a 2014-es és 2015-ös tavaszi/nyári és őszi/téli kollekció kampányában vett részt, valamint még a 2016-os tavaszi/nyári kampányban is.

 

Jimmy Choo

2017-ben Jimmy Choo kérte fel új tavaszi/nyári cipőkollekciójának a kampányához, amelybe bele is egyezett, mert elmondása szerint imádja Jimmy Choo cipőit.

 

Miu Miu

2017-ben a Miu Miu divatcég is felkérte a Whispers névre keresztelt kampányukhoz. Valamint 2018-ban is a divatcég képviselője és arca maradt.