Róla mondták

Steven Spielberg:

“Úgy gondolom, mindannyian egyetértünk abban, hogy Dakota Fanning-nek van egy adottsága. Egy nagyszerű adottsága, melyet ő hál’ Istennek nem von kérdőre, és igazából, nem is tudja, hogyan válaszolhatná meg az ilyen kérdéseket. És ez lenne az adottsága: fogalma sincs róla, milyen tehetséges is ő, milyen gyorsan képes átélni egy szituációt, felfogni a lényegét, átgondolni, hogyan is reagálna valójában, egy igazi szituációban és minden alkalommal a valóságot mutatni, minden alkalommal, mikor azt mondom: ’Felvétel!’. Különös látni, milyen következetes is a maga tiszta, természetes becsületességében.” 

Brittany Murphy:

“Kimagaslóan bölcs, és rendkívül eszes, agyafúrt, és intelligens. Egyike a legnagyszerűbb, legkiegyensúlyozottabb, legalaposabb embereknek, akikkel valaha is találkoztam életemben.” 

 

Mike Myers:

“Olyan édes, hogy az ember legszívesebben beleharapna az arcába. Nem megsértve a bőrt, csak megrágcsálni.”

 

Robert De Niro:

“Dakota egy csodálatos, különleges, tehetséges színésznő, az egyik legprofibb, akivel valaha is dolgoztam.”

 

John Polson:

“Manapság Dakota olyan keresett, hogy már nem kell neki több meghallgatásra mennie, ritkaság a gyerekszínészek között.”

 

„Elégedett vagyok a filmmel, de ő igazán kivételes lány, és semmi sem olyan fontos, mint megvédeni ezt, megvédeni őt. De ha bárkinek is van egy jelenete, az az övé.”

 

Cindy Osbrink:

”Ő mindenért olyan hálás, a semmiért is…”

 

Spencer Breslin:

„Olyan klassz a húgommal [Abigail Breslin] lenni, mint Dakotával. Ő a legnagyszerűbb lány, akivel dolgoztam. Mindig nagyon felkészült volt és ebben olyan, mint a húgom, aki szintén színésznő.” 

Tom Cruise:

“Nagyszerű. Nagyon tehetséges színésznő. A valóságban is nagyon édes, vicces. Sokat nevettünk. Igazán páratlan személyeség. Nagyon jók voltak azok a jelenetek, amikben együtt voltunk. Olyan emberekkel akarok dolgozni és remélhetően olyan környezetben, ahol azt akarom, hogy az emberek boldoguljanak és jól menjen nekik, és Dakota abszolút ezt tartotta rólam. Egyszerűen imásom, nagyon édes! ” 

“Csak azt látod, hogy milyen páratlan személyiség. És azt, hogy félelmetes ember. Feddhetetlen viselkedése van. Köszönőleveleket ír.” 

”Aranyos. Rendkívüli módon tehetséges és csupa öröm vele dolgozni.”

“Ő rendkívüli kilencéves. Szereti az életet, a gyerekkort, olyan rokonlélek, energikus boldogság. Nagyon idős lelke van, rendkívül bölcs, olyan okos, éles, intelligens. Egyike a legnagyszerűbb, legkiegyensúlyozottabb embereknek, akikkel eddigi életem során találkoztam. Szeretem.”

”Mindenki közül Dakotával szerettem a legjobban játszani.”

”Ő a legjobb kilencéves, akit valaha láttam. Féktelenül intelligens, faltam az összes időt, amit vele beszélgetve töltöttem. Dakota egy napsugár, és nyilvánvalóan bölcs a korához képest. A lelke olyan öreg és gyönyörű. Intuitív az emberek iránt. Ez az egyik tulajdonsága, ami olyan brilliáns színésznővé teszi, az ő hipertudata az emberek érzéseiről, és az őszintesége. Ettől eltekintve úgy tudsz vele beszélgetni, mint a legjobb barátnőddel, de nem tudod elfelejteni, hogy ő csak kilenc éves. Kilenc éves és elragadó, hihetetlen érzéke van a humorhoz. Olyan vicces, amilyen hosszú a nap. Kuncogós kisnyuszi, cigánykerekezik velem.” 

”Dakota csupa szeretet, fény, boldogság, brilliáns tehetségű színésznő, ahhoz is van tehetsége, hogy emberbarát legyen. Napfényt sugároz amerre csak jár.”